RoutIT scoort nominatie met 247Alarm

Genomineerd als MKB-leverancier

alarm

De innovatieve alarmcentrale 247Alarm van RoutIT is speciaal ontwikkeld voor het mkb. Met deze clouddienst stelt RoutIT klanten in staat alarmmeldingen te ontvangen en verwerken via een app. RoutIT levert de dienst via ict- en installatiepartners vanuit een gloednieuwe particuliere alarmcentrale in Ede. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om RoutIT als ICT-leverancier van het jaar voor het MKB te nomineren.

Ict-partners van RoutIT leveren de dienst 247Alarm met een app voor de eindgebruiker. In de app handelen gebruikers zelf alarmmeldingen af, stellen zij bloktijden in en passen zij zelf aan welke medewerker als eerst moete worden gewaarschuwd bij een melding. Klanten zijn hiermee zelf in controle, want aanpassingen worden realtime uitgevoerd. Daarnaast biedt de 247Services-app altijd inzicht in de historie van meldingen. Zo wordt er een einde gemaakt aan extra toeslagen voor bijvoorbeeld het ontvangen van rapportages.

RoutIT heeft in zijn pand in Ede een particuliere alarmcentrale gebouwd die volledig voldoet aan de geldende regelgeving en normeringen. In dit 247Control Center controleren centralisten van RoutIT binnenkomende meldingen en zorgen zij voor opvolging door de betreffende hulp- of opvolgingsdienst. Afhankelijk van het gekozen abonnement verloopt dat volledig via de 247Services-app of met telefonische ondersteuning van centralisten. 247Alarm is de eerste dienst binnen de nieuwe productgroep 247Services. Er volgen nog meer diensten, zoals het monitoren van apparaten en een 24x7 ict-helpdesk voor eindgebruikers.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-15T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.