Xerox krijgt nominatie voor Web Capture Service

Genomineerd als MKB-leverancier

Het importeren van scans van papieren inkooporders en ontvangstbewijzen in applicaties kan veel tijd in beslag nemen. Dat geldt zeker voor het mkb die voor hun bedrijfsprocessen gebruikmaken van internetapplicaties. Xerox heeft hiervoor de Web Capture Service, een eenvoudige en krachtige oplossing voor workflowautomatisering die een eind maakt aan dit pijnpunt bij klanten. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Xerox als ICT-leverancier van het jaar voor het MKB te nomineren.

De Web Capture Service van Xerox is een oplossing die documenten automatisch scant voor direct gebruik, zonder bestanden aan te hoeven maken of documenten te hernoemen en ze in applicaties te importeren. De Web Capture Service kan worden ingezet in combinatie met scanners van elk merk. Bovendien is de dienst compatibel met de meeste internetapplicaties, zoals Microsoft Office 365, QuickBooks, Salesforce, SAP en Concur.

Xerox biedt de dienst via partners aan. Zij kunnen het mkb een dienst aanbieden die hen op weg helpt met de automatisering van hun bedrijfsprocessen. De Web Capture Service maakt deel uit van een reeks oplossingen en tools van Xerox die resellers in staat stelt om nieuwe omzetbronnen aan te boren naast de gebruikelijke verkoop van hardware en verbruiksgoederen. Het betreft hier onder andere de Productivity Packs voor mfp’s uit de ConnectKey en de Xerox Partner Solutions Playbook 2.0.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-15T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.