The App Academy scoort nominatie opleiding app developers

applicatieontwikkeling

The App Academy leert cursisten tijdens een fulltime-opleiding van drie maanden zelf apps bouwen voor Apple’s iOS of het Google’s Android platform, waarin alle aspecten van mobiele applicatie ontwikkeling aan de orde komen. Aan het einde van het traject stromen programmeurs in op junior-niveau. De echte kennis wordt opgedaan in de praktijk en een baan is nagenoeg gegarandeerd. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om The App Academy als ICT-opleider van het jaar te nomineren.

Tijdens een drie maanden durende bootcamp van in totaal zeshonderd contacturen, ontwikkelen studenten samen vele apps, wat als voorbereiding dient op een eindproject. Hiermee bereidt The App Academy cursisten voor op een eerste job als professioneel app developer bij een app agency, product company of op een eigen project.

Studenten werken tijdens de opleiding aan praktijkopdrachten. The App Academy werkt samen met bedrijven als Randstad, KPN, de Bijenkorf, Philips en ABN Amro, waar studenten van The App Academy een bijdrage leverden aan de betaalapplicatie, Tikkie.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-11T13:12:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.