Cegeka moderniseert werkplek Lamb Weston/Meijer

Computable Awards 2018

Juichen

Diepvriesproducent Lamb Weston/Meijer is overgestapt op nieuwe digitale werkplekken. Cegeka richten voor ongeveer 1400 werknemers de nieuwe werkplek in en is ook verantwoordelijk geworden voor het beheer ervan. Voor de redactie van Computable reden om het project ‘Gemoderniseerde werkplek’ van Lamb Weston/Meijer, Cegeka en Microsoft te nomineren voor de Computable Awards 2018 in de categorie Partnerproject van het Jaar.

Binnen het project lag de focus op het verbeteren van de performance van de applicaties voor de gebruiker die via de centrale werkplek worden aangeboden, inclusief de integratie van de standaard software as a service (SaaS)-applicaties. De werkplek is afgestemd op de rollen en behoeften van de gebruikers: er is een grote geografische spreiding van de medewerkers alsook een buitendienst. Alle gebruikers loggen in op een webportaal waar zij de applicaties kunnen vinden die zij nodig hebben. De werkplek is gebaseerd op cloudtechnologie van Microsoft en maakt het mogelijk de bedrijfsapplicaties te benutten, ongeacht locatie en apparaat. Ook is er een sociaal-intranetgedeelte waar medewerkers kunnen samenwerken en bijhouden wat er gebeurt in de voor hen relevante werkgroepen en teams.

Een belangrijke eis van Lamb Weston/Meijer was dat potentiële leveranciers een referentie hadden voor de voorgestelde werkplek. De referentie van Cegeka was Avebe, een vergelijkbaar bedrijf in de aardappelsector. Naast de referentie speelde bij de keuze voor Cegeka de kwaliteit van het voorstel een rol. Na de implementatie van de nieuwe werkplek is de ict-dienstverlener verantwoordelijk geworden voor het beheer van de werkplekomgeving.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-09T10:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.