Computable nomineert tien partnerprojecten

Computable Awards 2018

Handen

Ict-vakblad Computable heeft tien partnerprojecten genomineerd voor de Computable Awards 2018. Het gaat om trajecten bij AEB, a.s.r., gemeente Zuidhorn, Humanitas DMH, Jumbo Maritime, Lamb Weston/Meijer, Partners voor Jeugd, Rijkswaterstaat, Vroegop Ruhe & Co en een gezamenlijk traject van NTT, Dell EMC en Microsoft. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 30 oktober.

De tien genomineerde partnerprojecten zijn bepaald door de redactie van Computable, nadat een groep van dertien Computable-experts ons heeft geadviseerd. Dit zijn Ron Bloksma (Kadaster), Anthony van Geest (Intermedio Information Technology), Leendert Hinds (Tata Steel), Stefan van Hoof (Lifesize), Victor van der Hulst (VX Company), Mendel Koerts (Ensead Advisory), Niels Lagerweij (DXC Technology), Armand Lejeune (Webkalf ICT Services), Marc Maas (QNH Consulting), Ruud Mulder (Dell EMC), Jos van Rooyen (Identify), Marc Somberg (Chipsoft) en Kees Wiegers (Mednova/Wiegers Consultancy).

Computable ontving in deze categorie in totaal 88 aanmeldingen. Voorwaarde om in deze categorie deel te nemen is dat er in het project minimaal drie partijen succesvol moeten hebben samengewerkt. De groep Computable-experts heeft alle voordrachten van een cijfer voorzien en adviseerde Computable zodoende de top tien in deze categorie. Er werd gevraagd om een algemene beschrijving van het project, de complexiteit en/of risico’s in het project, de toegevoegde waarde voor de interne of externe klant, de originaliteit en/of innovatieve kracht en de rol van de interne en/of externe leverancier(s). De gemiddelden van de juryleden waren voor de redactie uiteindelijk een advies welke tien projecten werden genomineerd.

De tien genomineerde projecten in de categorie Partnerproject van het Jaar zijn:

  • De Woningvoorspeller (Gemeente Zuidhorn, QNH, Docker en Microsoft) – Lees onderbouwing
  • Flexibele werkplek (AEB, SLTN Inter Access, HPE, Microsoft en Sophos) – Lees onderbouwing
  • Gemoderniseerde werkplek (Lamb Weston/Meijer, Cegeka en Microsoft) – Lees onderbouwing
  • HoloLens voor Deckmarking (Jumbo Maritime, ETTU en Friday Out Of The Box) – Lees onderbouwing
  • Hooibroei-sensor (a.s.r. Schade en Klantservices, a.s.r. Intermediairservices en Caesar Experts) – Lees onderbouwing
  • Inzicht in effect suppleties op kustnatuur (Rijkswaterstaat, Deltares en Wageningen University & Research) – Lees onderbouwing
  • Keep It Simple (Vroegop Ruhe & Co, PeopleWare en Eurofiber) – Lees onderbouwing
  • Kook-app (Humanitas DMH, ilionx en T-Mobile) – Lees onderbouwing
  • Testomgeving voor Azure Stack (NTT, Dell EMC en Microsoft) – Lees onderbouwing
  • Verlenging managed service-contract (Partners voor Jeugd, Citrix en Onepoint) – Lees onderbouwing

Stemmen

Vandaag, 5 juli 2018, start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2018. Publieksstemming bepaalt in deze categorie volledig de winnaar, nadat dus de redactie van Computable de tien genomineerden heeft bepaald. Op 30 oktober worden per categorie de winnaars van de Computable Awards 2018 aangewezen.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Computable Awards 2018, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Reserveer dan nu uw plekken aan tafel bij het netwerkdiner en bij de spectaculaire uitreiking in het Beatrix Theater in Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-05T08:21:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.