NTT en Dell EMC bouwen testlab voor Azure Stack

Computable Awards 2018

Cloud award

Ict-dienstverlener NTT en ict-leverancier Dell EMC hebben een applicatietestlab gebouwd voor Microsoft Azure Stack. Europese klanten kunnen in die omgeving hun applicaties testen op het nieuwe beheerplatform voor cloudoplossingen van Microsoft. Voor de redactie van Computable reden om het project ‘Testomgeving voor Azure Stack’ van NTT, Dell EMC en Microsoft te nomineren voor de Computable Awards 2018 in de categorie Partnerproject van het Jaar.

De testomgeving voor Azure Stack draait op één servernode in één van de 140 datacenters van NTT Com, de ict-dienstentak van NTT. De noodzakelijke Azure Stack engineeringvaardigheden, gehuurde tijd op de testserver, documentatie en rapportages zijn allemaal in één poc-tarief (proof of concept) samengebracht. Klanten die vervolgens een Azure Stack-oplossing van NTT Com afnemen hoeven de kosten voor het gebruik van de testomgeving niet te betalen. NTT Com is naar eigen zeggen de enige wereldwijd opererende dienstverlener die de keuze biedt uit on-premise en hosted cloudoplossingen met Microsoft Azure Stack.

Azure Stack is ontworpen om veel van de kenmerken van het publieke Azure cloudplatform in het enterprise datacenter onder te brengen. Hybride cloudklanten die bezig zijn met hun digitale transformatie krijgen zo de beschikking over meer flexibiliteit en nieuwe innovatiemogelijkheden. Azure Stack is nu beschikbaar op speciale hardware van Dell EMC. Het Dell EMC-hardwareplatform levert een geautomatiseerde, Azure-consistente ervaring op één enkel hybride cloudplatform. Dat geldt voor zowel traditionele als native cloudapplicaties. In combinatie met managed services van NTT Com heeft de markt er een betrouwbare partner bij voor dit nieuwe cloudproduct.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-09T10:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.