Onepoint scoort nominatie met verlengd contract PvJ

Computable Awards 2018

Juichen

Partners voor Jeugd (PvJ), een samenwerkingsverband van organisaties actief in de (preventieve) jeugdbescherming en jeugdreclassering, heeft begin 2018 het managed service-contract met Onepoint verlengd. De afgelopen jaren heeft Onepoint de werkplek voor 1300 medewerkers van PvJ naar volle tevredenheid in beheer en levert het diensten op het gebied van cloud, back-up en restore. Daarnaast biedt Onepoint ondersteuning van het ict-platform. Voor de redactie van Computable reden om de verlenging van het managed service-contract van te nomineren voor de Computable Awards 2018 in de categorie Partnerproject van het Jaar.

Onepoint heeft een volledige sla-gebaseerde managed service geïmplementeerd met een beschikbaarheid van 99,9 procent. Dit betreft een Citrix based oplossing in combinatie met IaaS op basis van een private cloud. Door het ontzorgen van de ict-omgeving van Partners voor Jeugd kunnen de medewerkers zich volledig richten op de kinderen. Wel moeten medewerkers te allen tijde een goede en betrouwbare werkplek hebben. De kennis en kunde van Onepoint levert hier een grote bijdrage aan.

De verlenging van het contract met Partners voor Jeugd is bijzonder. Het levert een bijdrage aan het welzijn van kinderen. Onepoint Nederland is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de Onepoint Groep. Door de samenwerking binnen regionale communities kan Onepoint als groep zijn krachten bundelen op het gebied van verschillende expertise en innovatie waarmee het dagelijks het verschil wil maken voor klanten.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-09T10:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.