Paskal van Lomm (Duxxie) scoort met transformatie

Computable Awards 2020, categorie CxO

Paskal van Lomm

Paskal van Lomm

Paskal van Lomm, ceo van Duxxie, heeft 15 november 2019 de prestigieuze award van de Digital Transformers Community in ontvangst genomen. Hiermee was Van Lomm vorig jaar de beste digital change-maker van Nederland. Hij ontving de award voor zijn innovatieve app Duxxie die het voor zorgprofessionals mogelijk maakt om efficiënter en adequater te handelen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Paskal van Lomm te nomineren in de categorie CxO.

De overwinning van Paskal van Lomm toont aan hoe hard digitalisering in iedere sector van onze maatschappij nodig is voor een soepel verloop van de dagelijkse processen. In dit geval in de medische sector, waar zorgprofessionals nu makkelijker en sneller hun werk kunnen doen. Met Duxxie kunnen zorgprofessionals snel en adequaat handelen doordat ze de mogelijkheid hebben om de juiste producten eenvoudig en snel te bestellen op hun smartphone.

Paskal van Lomm is in 2016 begonnen met zijn digitale transformatie dat uiteindelijk de app Duxxie heeft opgeleverd. De jury van de Digital Transformers Awards zag in Duxxie de terechte winnaar: ‘Om een transformer te zijn moet je een beetje durven de ‘clown uit te hangen’ en moet je komen met bijna baldadige ideeën. Bij een transformatie moet je de bedrijfsstructuur omgooien of vanuit het niets een digitaal idee uit de grond stampen. Deze daadkracht vonden we helemaal terug in de business case van Duxxie.’

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-24T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.