Computable nomineert tien directeuren in ict

Genomineerden Computable Awards 2020, categorie CxO

CXO

Ict-vaktitel Computable heeft tien nominaties uitgedeeld binnen de Computable Awards 2020 in de categorie CxO. Het gaat om Lotte de Bruijn van NLdigital, Hessel Dikkers van de Nederlandse Spoorwegen, Frank Groenewegen van Fox-IT, Paskal van Lomm van Duxxie, Maarten van Montfoort van Solimas, Phill Robinson van Exact, Roel Sijstermans van het Nederlands Kanker Instituut en Seger Theuns van Mybrand. De laatste twee nominaties gaan naar directeuren die inmiddels hun organisatie hebben verlaten. Deze nominaties zijn voor Patrick Dekker, die voorheen bij USoft de scepter zwaaide, en Pim van der Feltz, die Google in Nederland groot heeft gemaakt. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 24 november.

Een groep van in totaal 25 Computable-experts heeft de 26 voordrachten in de categorie CxO digitaal beoordeeld. Hun oordeel vormde de basis van waaruit de algemene jury van de Computable Awards 2020 de tien genomineerden heeft bepaald. Dit juryteam bestaat uit Artie Debidien, Stijn Grove, Bart van der Mark, Ruud Mulder en Fred Streefland. De voordrachten zijn beoordeeld op de verandering die deze directeur teweeg heeft gebracht en het effect van de verandering op klanten, de business en/of positie in de markt.

De tien genomineerden in de categorie CxO zijn:

Stemmen

Op 31 augustus start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2020. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 24 november worden per categorie de winnaars aangewezen. De komende tijd maken we gedoseerd de andere genomineerden bekend.

Partner worden van de Computable Awards 2020?

Wilt u partner worden van de Computable Awards 2020, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Verbind dan uw naam aan dit evenement en ben aanwezig bij de spectaculaire uitreiking op 24 november 2020!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-24T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.