Dynabook scoort met de dynaEdge DE200

Computable Awards 2022, categorie Future of Work

dynaEdge DE200

De dynaEdge DE200 van Dynabook is een oplossing die werknemers op locatie de mogelijkheid biedt om de hulp van experts op afstand in te schakelen, ondersteunende data op te vragen en te projecteren via de complementaire smart glasses-oplossing AR100 en direct data op te slaan. Dit alles handsfree zodat werknemers hun handen vrij hebben om werkzaamheden uit te voeren. Voor de hoofdjury van de Computable Awards 2022 reden om de Dynabook dynaEdge DE200 te nomineren in de categorie Future of Work.

Wegingen en score

Computable-experts hebben alle inzendingen in de categorie Future of Work van vier cijfers voorzien. De hoofdjury heeft vervolgens aan deze vier onderdelen wegingen (totaal 100) toegekend om zodoende tot een eindcijfer te komen. De top 10 hoogste cijfers is genomineerd.

Wegingen (totaal 100)
27 (Verandering)
28 (Opleveren)
28 (Onderscheidend vermogen)
17 (Aanpassingen)

Eindcijfer Dynabook dynaEdge DE200: 6,55

Het dynaEdge-device is specifiek ontwikkeld voor sectoren met een sterke focus op eerstelijnsmedewerkers en werknemers in het veld, zoals de maakindustrie, noodhulpdiensten, en de inspectie-, logistiek- en onderhouds-, zorg- en onderwijssector. De beveiliging van gebruikers en data is gewaarborgd doordat de dynaEdge DE200 op Windows 10/11 Pro draait en Active Directory ondersteunt, in combinatie met tweefactorauthenticatie, inclusief PIN en vingerafdruk, om gegevens te beschermen. On-device dataclassificatie kan gebruikt worden om te bepalen hoe gegevens gedeeld mogen wogen worden. Een andere belangrijke toepassing op de dynaEdge DE200 is Edge AI Engine. Hiermee worden camerabeelden verbeterd met beeldstabilisatie, helderheidscompensatie en object tracking. Edge AI kan geïmplementeerd worden binnen bestaande software-oplossingen.

De inzet van de dynaEdge DE200 biedt verschillende voordelen. Zo worden werknemers in staat gesteld om efficiënter te werken doordat ze sneller de informatie voorhanden hebben die ze nodig hebben om hun klus te klaren. De dynaEdge DE200 kan eveneens ingezet worden voor trainingsdoeleinden, waarbij er directe video-ondersteuning wordt geboden en realtime instructies gegeven worden. En ook het afnemen van audits wordt vergemakkelijkt dankzij het dynaEdge-device: de auditor kan foto’s nemen en gesproken opmerkingen automatisch in tekst laten omzetten, waarbij de informatie direct wordt opgeslagen op de juiste plek. Hierdoor is het niet meer nodig om achteraf een volledig rapport op te stellen, maar is een snelle controle van het opgeslagen rapport voldoende.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-20T12:00:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.