IBM scoort met Your Learning en Skillsbuild

Computable Awards 2022, categorie Future of Work

De wereld verandert constant en dit heeft een impact op de medewerkers binnen een organisatie. Meer dan ooit zijn de verwachtingen van medewerkers ten opzichte van hun werkgever veranderd. Dit merken ze ook bij IBM. Om deze ervaring te ondersteunen, is de hr-functie bij IBM meer ai-gedreven, meer datacentrisch en meer agile geworden. Voor de hoofdjury van de Computable Awards 2022 reden om IBM Your Learning en Skillsbuild te nomineren in de categorie Future of Work.

Wegingen en score

Computable-experts hebben alle inzendingen in de categorie Future of Work van vier cijfers voorzien. De hoofdjury heeft vervolgens aan deze vier onderdelen wegingen (totaal 100) toegekend om zodoende tot een eindcijfer te komen. De top 10 hoogste cijfers is genomineerd.

Wegingen (totaal 100)
27 (Verandering)
28 (Opleveren)
28 (Onderscheidend vermogen)
17 (Aanpassingen)

Eindcijfer IBM You Learning en Skillsbuild: 6,87

Door middel van data en ai ondersteunde technologieën biedt IBM daarom medewerkers en managers een gepersonaliseerde leerervaring via een ai-gedreven leerplatform. Ook worden op een gepersonaliseerde manier de beste carrières binnen het bedrijf op basis van de verworven vaardigheden en eerdere ervaringen getoond. Tot slot wordt er op een onbevooroordeelde manier correcte compensatie gegeven op basis van de verworven vaardigheden. Leren wordt gekoppeld aan het ontwikkelen van de loopbaan binnen IBM en is daarom geïntegreerd in een dagelijkse werkdag om zo het potentieel van medewerkers in kaart te brengen en vooruitgang te boeken.

IBM Your Learning is een gepersonaliseerd leerplatform. Dit helpt IBM wendbaar en succesvol te blijven door elke medewerker te helpen leren wat ze moeten weten om succesvol te zijn. Dit in hun huidige en toekomstige rollen. Het platform brengt formeel en informeel leren samen, zowel binnen als buiten de onderneming. Een mensgerichte bedrijfsstrategie doordrenkt met data en ai, maakt leiderschapsontwikkeling mogelijk en stelt teams in staat om vaardigheden voor de toekomst te meten, te beoordelen en te laten groeien. Bovendien breidt IBM het gebruik van zijn leerplatform gratis uit naar non-profitorganisaties, via het Skillsbuild-programma. Dit programma biedt volwassenen hulp bij het vinden van een nieuwe rol door het bouwen van technische, sociale maar ook zakelijke vaardigheden.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-27T12:00:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.