Bovemij en TCS scoren met Digital Mobility Platform

Computable Awards 2022, categorie Digitale Innovatie

Auto digital experience

Bovemij, de Nederlandse verzekeringsmaatschappij die zich richt op de auto-industrie, wilde digital natives (consumenten) en mobiliteitsbedrijven bij elkaar brengen zodat deze bedrijven geholpen werden om te concurreren in een steeds digitaler wordende wereld. Om dit te doen, creëerde Bovemij eerst een digitale strategie en begon vervolgens aan een strategische reis om een nieuw digitaal mobiliteitsplatform te creëren dat tot doel heeft 10.000 mobiliteitspartners te verbinden met 10 miljoen consumenten in heel Nederland. Bovemij ontwikkelde samen met TCS het Digital Mobility Platform. Voor de hoofdjury van de Computable Awards 2022 reden om dit platform te nomineren in de categorie Digitale Innovatie.

Wegingen en score

Computable-experts hebben alle inzendingen in de categorie Digitale Innovatie van vier cijfers voorzien. De hoofdjury heeft vervolgens aan deze vier onderdelen wegingen (totaal 100) toegekend om zodoende tot een eindcijfer te komen. De top 10 hoogste cijfers is genomineerd.

Wegingen (totaal 100)
18 (Complexiteit/risico’s)
32 (Toegevoegde waarde)
38 (Originaliteit/innovatieve kracht)
12 (Rol leverancier)

Eindcijfer Digital Mobility Platform (Bovemij en TCS): 6,33

Het mobiliteitsplatform helpt Bovemij’s mobiliteitspartners digitaal met consumenten te verbinden en nieuwe vormen van transacties voor haar mobiliteitspartners en klanten te faciliteren. Zo kan Bovemij aansluiten bij de wereld van consumenten in de digitale wereld en de consumenten digitaal koppelen aan mobiliteitsbedrijven. Het Digital Mobility Platform heeft Bovemij een nieuwe branding en identiteit in de markt gegeven en heeft de klantervaring van Bovemij verbeterd met een kortere time-to-market. Het platform biedt B2B2C-betrokkenheid omdat het diensten verleent aan beide soorten klanten (B2B en B2C). Het heeft een abonnementsmodel dat bestaande en nieuwe producten en diensten, ecosysteemspelers en partnerproposities combineert.

Bovemij werkte samen met TCS aan deze digitale innovatie. TCS Pace Innovation Architecture en Pace Sprints werden gebruikt om unieke, levensvatbare en haalbare businessproposities te creëren en om sneller creatieve oplossingen te vinden en een cultuur van versnelde innovatie te bevorderen. Voor de executiefase werd de TCS Digital innovation factory met agile innovate-at-scale opgezet om uitvoering te geven aan de businessproposities en deze snel op de markt te brengen. TCS stelde de klant in staat om toegang te krijgen tot de beste ecosysteempartners zoals Microsoft Azure (door het instellen van Landing Zone-services voor Azure) en Pega (door middel van best-in-class architectuur en uitvoering).

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-29T11:00:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.