Dit zijn de 10 beste digitale innovaties!

Genomineerden Computable Awards 2022, categorie Digitale Innovatie

innovatie

Ict-vaktitel Computable kondigt de tien nominaties aan voor de Computable Awards 2022 in de categorie Digitale Innovatie. Dat zijn innovaties van ’s Heeren Loo, Blue Radix, Bovemij, Erasmus MC, Falcker, ICIT, Informaat, Netcompany, Secure Logistics en een slimme epilepsiecamera van een hele rits organisaties. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 5 oktober.

Een groep van in totaal 24 Computable-experts heeft de 26 voordrachten in de categorie Digitale Innovatie digitaal beoordeeld. Hun oordeel vormde de basis waaraan de hoofdjury van de Computable Awards 2022 wegingen toekende om zo de tien genomineerden te kunnen bepalen. Dit juryteam bestaat uit Artie DebidienStijn GroveBart van der MarkRuud Mulder en Fred Streefland. De voordrachten zijn getoetst op complexiteit/risico’s, toegevoegde waarde, originaliteit/innovatieve kracht en de rol van de leverancier. De hoofdjury kende aan deze vier onderdelen wegingen toe van respectievelijk 18, 32, 38 en 12 (100 totaal).

De tien genomineerden in de categorie Digitale Innovatie zijn:

  • Altijd gevulde mengvoersilo’s (ICIT) – Lees onderbouwing
  • Asset Care Platform (Falcker, Symbio en OutSystems) – Lees onderbouwing
  • Crop Controller (Blue Radix, OutSystems en Microsoft Azure) – Lees onderbouwing
  • Digital Mobility Platform (Bovemij en TCS) – Lees onderbouwing
  • Facial Recognition On Card (Secure Logistics en 20face) – Lees onderbouwing
  • IRMA – de baas blijven over jouw digitale ID (Gemeente Amsterdam, Informaat, SIDN en Radboud Universiteit) – Lees onderbouwing
  • My E-Hospital (Netcompany) – Lees onderbouwing
  • SeCRet-thuismonitoringsbox met de thuismeten-app (Erasmus MC en Chipsoft) – Lees onderbouwing
  • Slimme epilepsiecamera (Academisch Centrum voor Epileptologie Kempenhaeghe/Maastricht, Stichting Epilepsie Instellingen Nederland, UMC Utrecht, Technische Universiteit Eindhoven, Hobo Heeze, Pontes Medical, EpilepsieNL, LivAssured, CLB, Stichting Dravetsyndroom) – Lees onderbouwing
  • X-Wall (‘s Heeren Loo) – Lees onderbouwing

Stemmen

Op 4 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2022. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 5 oktober wijzen we per categorie de winnaars aan. Dit vindt plaats in De Polar van Jaarbeurs in Utrecht. Het thema van de avond wordt The Dutch Masters, waarbij we meteen vaststellen waarin we als Nederlanders allemaal goed zijn. Deze week maken we gedoseerd ook de andere genomineerden bekend.

Partner worden van de Computable Awards 2022?

Wilt u partner worden van de Computable Awards 2022, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Verbind dan uw naam aan dit evenement en ben aanwezig bij de spectaculaire uitreiking op 5 oktober 2022!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-29T11:00:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.