Rotterdam scoort met moderne gemeentelijke operaties

Computable Awards 2022, categorie Partnerproject

Dit artikel delen:
Rotterdam

Vanuit een verouderde, on-premise it-infrastructuur die leidde tot gefragmenteerde administratieve processen en verhoogde druk op gemeentelijk personeel, werd Rotterdam gedwongen om na te denken hoe het zijn kernbedrijfsprocessen beheert om zijn burgers beter te kunnen ondersteunen. Na het evalueren van verschillende oplossingen koos Rotterdam voor Oracle Cloud ERP vanwege de moderne en schaalbare technologie en het vermogen om te voldoen aan strenge beveiligingsnormen en regelgeving. De implementatie werd uitgevoerd door Deloitte. Voor de hoofdjury van de Computable Awards 2022 reden om gemeente Rotterdam, Deloitte en Oracle te nomineren in de categorie Partnerproject.

Wegingen en score

Computable-experts hebben alle inzendingen in de categorie Partnerproject van vier cijfers voorzien. De hoofdjury heeft vervolgens aan deze vier onderdelen wegingen (totaal 100) toegekend om zodoende tot een eindcijfer te komen. De top 10 hoogste cijfers is genomineerd.

Wegingen (totaal 100)
29 (Complexiteit/risico’s)
25 (Toegevoegde waarde)
17 (Originaliteit/innovatieve kracht)
29 (Rol leverancier)

Eindcijfer Moderniseren gemeentelijke operaties (Gemeente Rotterdam, Deloitte en Oracle): 6,75

Oracle Cloud ERP stelt Rotterdam in staat zijn financiële en inkoopprocessen te verbeteren en te automatiseren om activiteiten te stroomlijnen, managementinzichten en besluitvorming te verbeteren, controles en compliance te verbeteren, afdelingsoverschrijdende synergieën te creëren en de levering van openbare diensten te optimaliseren. De Finance-teams van Rotterdam kunnen gebruikmaken van een moderne en schaalbare cloud-erp-oplossing die voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen en is afgestemd op de wettelijke vereisten.

Overheidsorganisaties zoals Rotterdam nemen steeds uitgebreide en complexere taken op zich, terwijl ze zuiniger met middelen moeten zijn en tegelijkertijd moeten voldoen aan hogere serviceverwachtingen van burgers. Met Oracle Cloud ERP heeft Rotterdam nu een geïntegreerd bedrijfsplatform, waarmee het kan voldoen aan zowel de huidige als toekomstige behoeften en het personeel, zijn inwoners en bedrijven beter kan bedienen. Rotterdam bedient meer dan 670.000 burgers en 50.000 bedrijven, met verantwoordelijkheid voor grote openbare diensten, waaronder onderwijs, sociale zorg en vervoer.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-01T12:00:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.