Online Quiz Computable

Regelmatig organiseert Computable een online quiz waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Momenteel loopt er een online quiz waarin we elke werkdag laptoptassen voor Apple MacBook Pro 13" weggeven.

De redactie van Computable wordt regelmatig benaderd door bedrijven of er door middel van een prijsvraag, puzzel of quiz niet mooie prijzen weg te geven zijn aan de lezers van Computable.nl. Hier willen wij uiteraard graag gehoor aan geven en daarom zal er regelmatig een online quiz plaatsvinden. Zo gaf Computable een Mobile Office van Samsung weg ter waarde van 8033 euro en ook kon er in een online storagequiz 800 GB opslag van Freecom gewonnen worden. Ook is er al de HTC S740-smartphone als hoofdprijs weggegeven en gaven we vijf smartphones samen met Vodafone weg. Rond het WK-voetbal in Zuid-Afrika hadden we een WK-voetbalactie samen met Elgato Systems en in de laatste online quiz gaven we een training Windows 7 bij Compu'Train weg.

Via deze pagina blijf je op de hoogte van lopende acties en kan je terugvinden welke kennisspelen er nog gaan komen. Mochten bedrijven graag mee willen doen met een leuke actie door producten beschikbaar te stellen, dan kunnen zij een e-mail sturen naar Sander Hulsman (s.hulsman@vnumedia.nl).

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-01-22T13:48:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.