Qlik krijgt nominatie voor visuele analyse uit cloud

Genomineerd als MKB-leverancier

Data uit cloud

Sense Cloud Business van Qlik is een SaaS-oplossing voor visuele analyses. Dit product stelt kleine en middelgrote bedrijven, teams en groepen in staat om op iedere locatie analyses in de cloud uit te voeren, te beheren en te delen. Qlik Sense Cloud Business wordt ondersteund door de QIX Associative Indexing Engine en combineert de schaalbaarheid en het prestatievermogen van Qlik Sense in een cloud-omgeving. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Qlik als ICT-leverancier van het jaar voor het MKB te nomineren.

Qlik biedt gebruikers een flexibel en betaalbaar maandabonnement. Daarnaast is Qlik Sense Cloud Business volledig webgebaseerd en hoeven gebruikers niets te downloaden. Hierdoor kunnen bedrijven en teams direct aan de slag met visuele analyses, zonder grote investeringen of commitment voor de lange termijn. Met behulp van het intuïtieve design kunnen gebruikers met en zonder technische vaardigheden eenvoudig betekenisvolle analytische applicaties maken, beheren en eraan samenwerken.

Het Associative Model van Qlik, dat gebruikers in staat stelt om alle mogelijke verbanden binnen hun data bloot te leggen, ligt ten grondslag aan deze gebruikservaring. Qlik Sense Cloud Business is een virtuele werkplek waar groepen gemakkelijk kunnen samenwerken en data kunnen verzamelen. Speciale governance-functionaliteiten zorgen dat het gebruik en beheer van analytische applicaties eenvoudig, maar ook gecontroleerd blijft.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-15T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.