Computable start stemproces Awards 2014

Stempel Computable Awards 2014

Het stemproces voor de Computable Awards 2014 is gestart. Sinds 28 april is het voor iedereen mogelijk om in twaalf categorieën de favoriet te benoemen. Het is niet noodzakelijk om in elke categorie te stemmen. Deelname aan het stemproces kan na registratie. Zodoende probeert Computable fraude te voorkomen. Stemmen kan tot en met 15 oktober 2014.

Eerder maakte Computable al de zestig genomineerden bekend. Deze zijn bepaald door een onafhankelijke vakjury, waarin onder andere voormalig Rijks-cio Maarten Hillenaar heeft plaatsgenomen. De totale jury wordt gevormd door door infratructure architect bij Teva Pharmaceuticals Jeroen Aris, directeur transformaties & outsourcing bij Ordina Fred Bons, voormalig Rijks-cio Maarten Hillenaar, eigenaar en directeur van Rood Projecten Jolan Smeets en managing partner bij Projects for Professionals Bernard Vuijk.

De vakjury baseerde zich op suggesties van bezoekers van de website Computable.nl. Lezers is gevraagd te onderbouwen welke partij uit de Nederlandse ict-sector het afgelopen jaar is opgevallen en deze voor te dragen voor een award. Uit de organisaties en personen die zijn voorgedragen selecteerde de jury voor elke award vijf genomineerden. De ranking door de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award in november ontvangt. Het aantal keren dat een partij werd voorgedragen voor een nominatie speelde geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing wel.

Genomineerden en stemmen

Iedereen kan zijn stem gaan uitbrengen voor de Computable Awards 2014. In twaalf categorieën zijn in totaal zestig organisaties, personen en projecten genomineerd. Stemmen kan tot en met 15 oktober 2014. De komende tijd zullen ook de juryrapporten van de genomineerden live worden gezet. Daarnaast maakt de redactie van Computable op 23 mei 2014 ook nog de tien genomineerden bekend voor de Partner van het jaar Award.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-04-29T11:49:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.