Computable Award voor ICT-project in onderwijs

Nomineer nu projecten voor de voorselectie tijdens beurs NOT

In 2015 gaat Computable ook projecten uit het onderwijs belonen met een Computable Award. Organisaties kunnen nu al deze projecten inzenden voor de Computable Awards. Van kinderopvang tot bijscholing en van primair tot hoger onderwijs, alle sectoren kunnen hun ict-project voordragen. Enige spoed is wel geboden, want uiteindelijk tien onderwijsinstellingen mogen hun ict-project tijdens de onderwijsbeurs NOT aan de vakjury komen toelichten. Deze beurs vindt plaats van 27 tot en met 31 januari 2015 in de Utrechtse Jaarbeurs.

Doordat de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) al eind januari 2015 plaatsvindt, is het slechts mogelijk om tot en met 25 januari 2015 ict-projecten in het onderwijs voor te dragen. De vakjury beoordeelt elke voordracht en bepaalt welke tien onderwijsinstellingen hun ict-project mogen komen toelichten. Elke presentatie zal maximaal een half uur in beslag nemen. Aan het eind van de dag worden vervolgens de vijf genomineerden in deze categorie bepaald. De jury zal daarna samen met het publiek bepalen wie de Computable Award 2015 wint in de categorie ICT-project van het jaar in het onderwijs.

Dus ken jij mooie projecten of ben je zelf betrokken bij de implementatie van bijvoorbeeld byod, een Wi-Fi-netwerk of securitybeleid binnen het onderwijs? Nomineer dan jouw favoriet voor ICT-project van het jaar in het onderwijs. Het aanleveren van projecten kan tot en met zondag 25 januari 2015.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-11-25T11:32:00.000Z Annemiek Sprado
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.