Computable Awards 2015

Computable licht nominaties partnerproject toe

Dit jaar reikt Computable voor het eerst de award ‘Partnerproject van het jaar’ uit. Deze redactionele prijs wordt tijdens gala-avond op 3 november 2015 uitgereikt en is vooral bedoeld om bedrijven en projecten in het zonnetje te zetten die geen nominatie voor de Computable Awards 2015 in de wacht hebben gesleept. Eerder werden de tien genomineerden bekendgemaakt. Vandaag licht de redactie de keuze voor de nominaties toe.

De selectie is tot stand gekomen op basis van eerdere voordracht voor de awards, praktijkverhalen op Computable.nl en ontvangen persberichten. De belangrijkste voorwaarde om in aanmerking te komen voor deze award is dat er in een project minimaal drie partijen succesvol hebben samengewerkt. Uit al deze informatie is een long list met zestig kanshebbers gemaakt. In overleg heeft de redactie van Computable de lijst teruggebracht tot tien nominaties.

De markt mag door middel van de poll bij de redactie van Computable aangeven wie er zou moeten winnen. De redactie van Computable omschrijft de genomineerde partnerproject en onderbouwt de keuze voor deze nominaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verderPartners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-07-09T11:56:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.