Computable nomineert tien cloud-aanbieders

Cloud-aanbieder van het jaar

Cloud award

Ict-vakblad Computable heeft tien cloud-aanbieders genomineerd voor de Computable Awards 2016. Het gaat om Amazon Web Services, BT, Exact, IBM, LeaseWeb, Microsoft, Salesforce, SAP, ServiceNow en T-Systems. De winnaar wordt tijdens een spectaculaire awardsshow op 1 november 2016 bekend gemaakt.

De tien genomineerde cloud-aanbieders zijn bepaald door de algemene jury van de Computable Awards 2016. Hierin zitten Jeroen Aris, global infrastructure architect bij Teva Pharmaceuticals, Fred Bons, senior program manager bij KWD Resultaatmanagement, Lotte de Bruijn, managing director bij Nederland ICT, Dion Kotteman, oud-Rijks-CIO, zelfstandig adviseur en lid van de raad van commissarissen van Loyalis en Bernard Vuijk, entrepreneur en interim projectmanager bij Driven4success. De vijf juryleden hebben individueel alle 21 voordrachten in deze categorie van een cijfer voorzien waarbij de tien hoogste gemiddelden zijn genomineerd. Dit zijn:

- Amazon Web ServicesLees de onderbouwing
- BTLees de onderbouwing
- Exact Lees de onderbouwing
- IBMLees de onderbouwing
- LeaseWebLees de onderbouwing
- MicrosoftLees de onderbouwing
- SalesforceLees de onderbouwing
- SAP Lees de onderbouwing
- ServiceNowLees de onderbouwing
- T-SystemsLees de onderbouwing

Stemmen

Op maandag 13 juni 2016 start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2016. Publieksstemming bepaalt voor 50 procent de winnaar. Ook buigen de leden uit de algemene jury zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt. Op dinsdag 1 november 2016 worden in verschillende categorieën de winnaars bekend gemaakt. De komende tijd zullen gedoseerd ook andere genomineerden bekend worden gemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Erg verwarrend. Er worden Iaas, Paas en Saas oplossingen vergeleken met elkaar. Wat is de essentie van het award?
Daarnaast wordt een partij genomineerd die per maart 2016 met haar dienst is begonnen? Dat moet wel een heel revolutionaire dienst zijn als ze nu al genomineerd worden voor het jaar.
Ik ben benieuwd wat hier uit gaat komen..

Jeroen, het is gewoon marketing, gaat verders nergens over.

Elke keer weer spannend om te zien of dit jaar het simpele concept wint of toch weer een vrouw met een baard. Salesforce, douze points.


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-30T11:54:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.