Managed hosting door True

Computable nomineert tien MKB-leveranciers

ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

 

troffee

Ict-vakblad Computable heeft tien ict-leveranciers voor het mkb genomineerd voor de Computable Awards 2016. Het gaat om Aces Direct, Axis, Gilde Software, Netgear, Promax, Qfast, Salesforce, TU Delft/Envision, Uselab en Visma Software. De winnaar wordt tijdens een spectaculaire awardsshow op 1 november 2016 bekend gemaakt.

De tien genomineerde mkb-leveranciers zijn bepaald door de algemene jury van de Computable Awards 2016. Hierin zitten Jeroen Aris, global infrastructure architect bij Teva Pharmaceuticals, Fred Bons, senior program manager bij KWD Resultaatmanagement, Lotte de Bruijn, managing director bij Nederland ICT, Dion Kotteman, oud-Rijks-CIO, zelfstandig adviseur en lid van de raad van commissarissen van Loyalis en Bernard Vuijk, entrepreneur en interim projectmanager bij Driven4success. De vijf juryleden hebben individueel alle 26 voordrachten in deze categorie van een cijfer voorzien waarbij de tien hoogste gemiddelden zijn genomineerd. Dit zijn:

- Aces DirectLees de onderbouwing
- AxisLees de onderbouwing
- Gilde SoftwareLees de onderbouwing
- NetgearLees de onderbouwing
- Promax Lees de onderbouwing
- Qfast Lees de onderbouwing
- SalesforceLees de onderbouwing
- TU Delft/Envision Lees de onderbouwing
- UselabLees de onderbouwing
- Visma SoftwareLees de onderbouwing

Stemmen

Op maandag 13 juni 2016 start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2016. Publieksstemming bepaalt voor 50 procent de winnaar. Ook buigen de leden uit de algemene jury zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt. Op dinsdag 1 november 2016 worden in verschillende categorieën de winnaars bekend gemaakt. De komende tijd zullen gedoseerd ook andere genomineerden bekend worden gemaakt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5772419). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×