Computable nomineert 5 digitale innovaties

Digital Innovation of the year

troffee

De jury van de Computable Awards 2016 heeft vijf digitale innovaties van eindgebruikersorganisaties genomineerd in de categorie Digital Innovation of the year. Het gaat om BPD (voorheen Bouwfonds), de gemeente Den Haag en acht Haagse markten, Philips HealthTech, RTL Nederland en Transavia. De winnaar, die volledig op basis van juryoordeel wordt bepaald, wordt tijdens een spectaculaire awardsshow op 1 november 2016 bekend gemaakt.

Het traject in de categorie Digital Innovation of the year verloopt iets anders dan in de overige categorieën van de Computable Awards 2016. Op basis van ingediende praktijkverhalen in het Computable-topic Digital Innovation heeft de jury in totaal 21 digitale transformaties beoordeeld. In de jury zitten Jeroen Aris, global infrastructure architect bij Teva Pharmaceuticals, Fred Bons, senior program manager bij KWD Resultaatmanagement, Lotte de Bruijn, managing director bij Nederland ICT, Dion Kotteman, oud-Rijks-CIO, zelfstandig adviseur en lid van de raad van commissarissen van Loyalis en Bernard Vuijk, entrepreneur en interim projectmanager bij Driven4success. De inzendingen werden vooral beoordeeld op het veranderende businessmodel, organisatorische wijzigingen en het effect op/in de markt. De jury nomineerde de volgende vijf transformaties:

- BPDLees de onderbouwing
- Gemeente Den Haag en acht Haagse markten – Lees de onderbouwing
- Philips HealthTech – Lees de onderbouwing
- RTL Nederland – Lees de onderbouwing
- TransaviaLees de onderbouwing

Stemmen

Zoals gezegd heeft het publiek geen invloed op wie er wint in de categorie Digital Innovation of the year. De winnaar wordt volledig door de algemene jury van de Computable Awards 2016 bepaald. In alle overige categorieën kan het publiek nog wel stemmen, maar dan moet men wel opschieten. Stemmen is namelijk nog maar mogelijk tot en met zondag 9 oktober 2016. Inmiddels zijn er al bijna 66.000 stemmen bij de redactie van Computable binnen. Stemmen kan via een speciale stemmodule op https://www2.computable.nl/computableawards/stem. Op dinsdag 1 november 2016 worden in alle categorieën de winnaars bekend gemaakt tijdens een spectaculaire awardsshow in het Beatrix Theater in Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-07T11:59:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.