Aanmelden Computable Awards 2019 van start

Inschrijven kan tot en met 15 maart 2019

Winnaars Computable Awards 2018

Nog maar net bekomen van de Computable Awards 2018 start de ict-vaktitel de aanmeldprocedure voor het traject van 2019. Tot en met vrijdag 15 maart 2019 is het mogelijk om in alle categorieën voordrachten in te dienen, behalve in de categorie ICT-project van het Jaar in het Onderwijs. Deze optie staat inmiddels open en wordt over drie dagen afgesloten.

De reden dat de categorie ICT-project van het Jaar in het Onderwijs eerder sluit is omdat het juryberaad in deze categorie gaat plaatsvinden op woensdagavond 23 januari 2019 tijdens de onderwijsbeurs NOT. In deze categorie is het mogelijk om tot en met 23 december 2018 cases aan te dragen.

Zelfde categorieën

In 2019 wordt er binnen de Computable Awards gewerkt met dezelfde categorieën als afgelopen jaar. Dat betekent dat we weer in twintig categorieën op zoek gaan naar genomineerden en winnaars. Tot en met 15 maart 2019 kan er in de elf leverancierscategorieën worden voorgedragen, net als in de categorie CxO van het Jaar. De projectcategorieën, met uitzondering van die in het onderwijs, en de categorie Nederlandse Startup van het Jaar blijven langer openstaan en worden gedoseerd gesloten, dat is afhankelijk van het tijdstip waarop het juryberaad die categorie behandelt.

Qua voordrachten zoekt Computable naar aansprekende en opmerkelijke prestaties in de periode eind 2017 begin 2019. In de leverancierscategorieën kan de onderbouwing zijn op basis van een nieuwe productintroductie, een bijzondere prestatie van het bedrijf, het komen met nieuwe technologie, enzovoort. Bij de cxo’s zoeken we naar opvallende prestaties van directeuren van ict-bedrijven, ict-directeuren van eindgebruikers en directeuren van ict-divisies die aan de persoon in kwestie persoonlijk toe te schrijven zijn. Bij projecten moet er een toelichting gegeven worden op de complexiteit/risico’s, de toegevoegde waarde, de originaliteit/innovatieve kracht en de rol van de leverancier. Bij startups tot slot zoeken we naar informatie over het product of de dienst, de markt waarin het zich begeeft en de ontwikkeling van het team en de business.

Jurering

Alle voordrachten worden aan een team van experts voorgelegd die iedere case digitaal zal gaan beoordelen. Op basis van dit oordeel zal de hoofdjury van de Computable Awards 2019 in de elf leverancierscategorieën en bij de cxo’s gaan bepalen wie er uiteindelijk genomineerd gaan worden. Het oordeel van de experts zal bepalen wie er uitgenodigd gaan worden voor de juryberaden in de vijf projectcategorieën en bij de startups. In de categorieën Digitale Innovatie, Digitale Transformatie en CxO van het Jaar zullen de genomineerden gevraagd worden om een video over hun voordracht te maken.

Draag nu kandidaten aan voor de Computable Awards 2019!

Afgelopen editie

Bij de uitreiking van de Computable Awards 2018 op 30 oktober werd Microsoft de grote winnaar van de avond, door drie awards naar zich toe te trekken. KPN won twee awards. Uiteindelijk realiseerde Schiphol met 34,53 procent de allerhoogste gemiddelde eindscore, zo bleek uit het cijferwerk achter de uitslag. Hiermee was het project ‘Digital Airport Program’ in de categorie ICT-project van het Jaar in het Grootbedrijf de duidelijkste winnaar van de avond. Tijdens de uitreiking werd er gebruikgemaakt van een speciale animatie, The Visual Voice, waarvan de making-off nog steeds te bekijken is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Partners 2019 

Exclusive

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-20T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.