Computable Awards 2020: 1 dag, 5000 stemmen!

5000 vijfduizend

De Computable Awards 2020 zijn werkelijk uit de startblokken geschoten. Op de eerste dag van het stemproces werden er maar liefst vijfduizend stemmen uitgebracht. Doorgaans duurt het stemproces van de Computable Awards ongeveer vier maanden, maar deze periode is dit jaar gehalveerd door alle door Covid19 veroorzaakte wijzigingen. Stemmen is mogelijk tot en met zondag 1 november 2020.

Een blik op de tussenstand leert dat de categorieën Security & Digital Forensics en Digital & E-commerce allebei al meer dan driehonderd stemmen binnenhaalden. De minste stemmen zijn uitgebracht in de categorie MKB-project, dit is de enige categorie die nog niet de tweehonderd stemmen is gepasseerd. Een mooi constatering is dat alle genomineerden van de Computable Awards 2020 inmiddels stemmen hebben ontvangen.

Marketingcampagnes gestart

Stemmodule

Stemmen voor Computable Awards 2020 kan tot en met 1 november 2020 via https://awards.computable.nl/stem

Op de eerste dag van het stemproces van de Computable Awards worden er traditioneel veel stemmen uitgebracht. Dit komt voornamelijk doordat genomineerden direct bij aanvang hun eigen marketingcampagnes ook starten. We zien in verschillende categorieën dan ook dat specifieke genomineerden veel stemmen weten te vergaren. Gedurende het stemproces zien we vaak dat deze verhoudingen weer recht worden getrokken. Het is namelijk maar één keer mogelijk om te stemmen voor de Computable Awards.

Er is via de stemmodule in alle twintig categorieën één keer te stemmen. Overigens bepaalt publieksstemming in negentien van de twintig categorieën voor de helft wie er uiteindelijk gaat winnen. De overige vijftig procent wordt bepaald door juryoordeel. In de hoofdjury van de Computable Awards 2020 zitten Artie Debidien, Stijn Grove, Bart van der Mark, Ruud Mulder en Fred Streefland. Alleen in de categorie Partnerproject is het aan het publiek wie er wint; de genomineerden in deze categorie zijn overigens aangewezen door de redactie van Computable. Stemmen voor de Computable Awards 2020 kan dus nog tot en met zondag 1 november 2020. Laat u horen!

Partner worden van de Computable Awards 2020?

Wilt u partner worden van de Computable Awards 2020, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Verbind dan uw naam aan dit evenement en kom naar de waanzinnige uitreiking op 24 november 2020!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-01T10:23:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.