Netscope in handen van Rubik Solutions

Dit artikel delen:

Rubik Solutions uit Capelle aan den IJssel neemt Netscope over. Deze dealer uit Ede levert servicemanagement-oplossingen, gebaseerd op HP-software.

Rubik Solutions is HP-softwarepartner in de Benelux en Scandinavië. De overname van Netscope past in de strategie van Rubik Solutions om uit te groeien tot de grootste softwarepartner van HP (service- en assetmanagementsoftware) in de landen waar het bedrijf gevestigd is. Ook verstevigt het Noorse bedrijf zijn positie in Nederland, waar het in 2007 een kantoor opende.

Netscope - opgericht in 1989 - is in Nederland een van de grotere HP-partners. Het levert servicemanagement-oplossingen, gebaseerd op software van HP. Bij het bedrijf uit Ede werken achttien medewerkers. Rubik Solutions uit Capelle aan den IJsssel telt twintig medewerkers. De Rubik Group, met hoofdzetel in Oslo, heeft in totaal een kleine honderd personeelsleden.

Wim Jonkers, voormalig algemeen directeur van NetScope, wordt binnen de Rubik Group verantwoordelijk voor het uitbreiden van de diensten op het gebied van beheerdiensten en ondersteuning.

Een recent succes was de uitbreiding van het Netscope-contract met ziekenhuis Alysis uit Arnhem. Dat nam vorig jaar al HP-software af en heeft inmiddels het aantal licenties uitgebreid voor het bewaken van de prestaties van het nieuwe ziekenhuisinformatiesysteem..

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-02-23T11:48:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.