Managed hosting door True

ITSMF krijgt nieuwe voorzitter

 

Tijs Clous volgt Jeroen van Rooden op als voorzitter van de bedrijfsvereniging ITSMF. Van Rooden kon door een nieuwe baan zijn werkzaamheden als voorzitter niet meer voldoende uitvoeren en draagt zijn werkzaamheden daarom over. Hij blijft wel lid van de raad van bestuur.

De wisseling in het bestuur is van kracht na de bestuursvergadering van 14 januari 2010. Clous is nu penningmeester van ITSMF. Deze taken worden overgenomen door Jan Verwoerd, de vice-voorzitter van de vereniging. Het bestuur bestaat verder nog uit Benno Peperkamp (secretaris) en Paul Leenards. Margarita Copplestone is manager van de vereniging.

Scheidend voorzitter Van Rooden startte per 1 januari 2010 als directeur van het Centrum voor Applicatieontwikkeling en -Onderhoud van de Belastingdienst (B/CAO).

Binnen de vereniging was de afgelopen maanden onenigheid tussen het bestuur en een aantal leden. Volgens de leden heeft het bestuur geen visie en is het niet open over beslissingen. De vereniging stelde na een ledenvergadering, een commissie in die de kritiek van de leden onderzoekt. Deze commissie bestaat uit vier mensen, twee leden en twee leden van de raad van advies. De uitkomsten van het onderzoek komen het eerste kwartaal van 2010.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3226697). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

De beste beslissing sinds maanden. Sterkte bij de belastingdienst.

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×