Ricoh en IS Enterprise leveren MKB-werkplek

Dit artikel delen:

Ricoh Nederland start een samenwerking met IS Enterprise voor het aanbieden van online werkplekken voor mkb'ers. De printerleverancier en de ict-dienstverener richten zich op het nieuwe werken bij middelgrote en kleine bedrijven (mkb). De werkplekken worden via een internetportal aangeboden. Via die website kan een gebruiker zijn werkplek samenstellen. De leveranciers bieden naast software ook telefonie, scan- en printdiensten aan. Ricoh neemt de dienst WerkPlek op in zijn product- en dienstenaanbod.

Ricoh richt zich steeds meer op diensten. Naast onderhoud rond de levering van apparatuur, kijkt het bedrijf naar documentdiensten en nu dus ook naar werkplekbeheer. De leverancier investeert de komende drie jaar wereldwijd 220 miljoen euro in de dienstentak en schrapt 10.000 banen in de printerdivisie. Het bedrijf richt zijn diensten ook op grote bedrijven, Het sloot een overeenkomst met bank en verzekeraar ING voor beheer van het printerpark en aanvullende documentdiensten.

IS Enterprise uit Purmerend is in september 2010 ontstaan uit een fusie tussen IS Interned Services, Pins en PlusHosting. Het bedrijf is genomineerd voor een Computable Award 2011 voor ICT-dienstverlener van het jaar.

KPN

Steeds meer dienstverlener richten zich op het aanbod van werkplekken voor het mkb. KPN sprong als één van de eersten in die markt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-09-07T10:34:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.