IT Oost Nederland neemt UF Solutions over

Dit artikel delen:

Het Hengelose IT Oost Nederland, specialist in het ontwerpen, implementeren en beheren van it-infrastructuren, heeft UF Solutions uit Moordrecht overgenomen. Beide partijen hebben een vergelijkbaar profiel en leveren oplossingen gebaseerd op platformen van Citrix, VMware en Microsoft. De overname past binnen de strategie van IT Oost Nederland om uit te groeien tot een landelijke organisatie. Bij het bedrijf werken inmiddels ruim tachtig man. De omzet ligt op zo'n 12,5 miljoen euro.

United Forces (UF) Solutions is sinds 1997 gericht op Citrix-georiënteerde oplossingen. In 2003 is daar virtualisatie bijgekomen. Het bedrijf uit Moordrecht bij Gouda biedt datacentrumdiensten aan onder de naam Twinners. UF Solutions bedient het hogere segment van het mkb. Het blijft onder de vlag van IT Oost Nederland zelfstandig opereren en hoopt te kunnen profiteren van de door de bundeling ontstane schaalgrootte. Net als IT Oost Nederland verkrijgt nu ook de status van Citrix Platinum Partner. Verder wordt het dienstenpakket uitgebreid worden met andere Microsoft-diensten en behoort een 24x7-uurs beschikbaarheid voortaan tot de mogelijkheden. 

IT Oost Nederland startte eind 2009 met een detacheringstak, naast de afdeling die projecten en beheer uitvoert. Het bedrijf werkt voor het regionale mkb en lokale overheden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-10-18T09:53:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.