Meos neemt branchegenoot Up & Running over

Overname

Ict-dienstverlener Meos uit Haarlem heeft Up & Running uit Almere overgenomen. Up & Running is zo'n vijftien jaar gespecialiseerd in netwerkbeheer met beschikbaarheidsgaranties voor een vast bedrag per maand. Dit doen zij met twaalf man vanuit het kantoor in Almere. Via de overname krijgt Meos een grotere geografische dekking buiten de Randstad en haalt het meer netwerkexpertise binnen. Meos is achttien jaar actief op de ict-markt en levert it- en telefoniediensten. Het bedrijf telt ruim twintig medewerkers en heeft vestigingen in Haarlem, Utrecht en Rijswijk.

Door de overname heeft Meos in totaal vierduizend werkplekken en vijfhonderd servers in beheer, in lokale netwerken en in de cloud. Het bedrijf richt zich als regionale speler op het mkb en levert ict-beheer en ondersteuning, clouddiensten, VoIP en datacommunicatie- en netwerkdiensten.

Up & Running gaat verder als Meos, vestiging Almere. Ton van der Plaats, mede-oprichter van Up & Running, is nu mede-aandeelhouder van Meos en maakt deel uit van het managementteam. Daarin is ook sinds 1 april Victor Lieve toegetreden. Hij was voorheen manager Orderdesk MKB bij KPN en is nu verantwoordelijk voor de Servicedesk bij Meos. Joost Metten, die directeur Europa bij Terremark en Cloudfounders is geweest, is de nieuwe algemeen directeur van Meos.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-04-11T09:24:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.