Spotzer leent bij Main Mezzanine Capital

Dit artikel delen:
Euro

Spotzer, leverancier van marketingsoftware, ontvangt een mezzaninelening bij Main Mezzanine Capital. Met deze financiering wil het Amsterdamse bedrijf internationaal groeien, het product en de technologie doorontwikkelen en zijn partners beter ondersteunen. De omvang van de financiering wordt niet bekend gemaakt.

Spotzer levert diensten op het gebied van marketing. Denk aan Google AdWords, Bing-campagnes, websitecreatie, copywriting en e-commerce- en seo-oplossingen. De oplossingen zijn gericht op het mkb.

Het bedrijf zet de mezzaninelening van Main in ter financiering van de groei van de onderneming. Het legt de focus op een uitbreiding van het operationele team en het ontwikkelteam voor het product en de technologie. 

White label-solution

Spotzer, opgericht in 2006, heeft een hoofdkantoor in Amsterdam en beschikt over lokale kantoren in het Amerikaanse Denver, het Australische Melbourne en Sofia in Bulgarije. Het bedrijf heeft 250 mensen in dienst en beschikt daarnaast over freelancers.

Spotzer werkt voor de levering van hun oplossingen samen met resellers en levert het platform als een white label-solution. De investering moet de partners ondersteunen in hun dienstverlening. 

Main Mezzanine Capital

Main Mezzanine Capital is onderdeel van Main Capital Partners, een investerings- en financieringsbedrijf in de Benelux- en Dach-regio. Het bedrijf zegt zestien mezzanineleningen te hebben verstrekt aan onder meer OnGuard, TravelBird, Fairbanks en The Valley.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-04T11:58:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.