Solimas neemt VDB Automatisering over

Dit artikel delen:
deal handen schudden overeenkomst contract

Ict-groep Solimas neemt VDB Automatisering uit Berlicum over. Het bedrijf zal in het eerste kwartaal van 2022 verhuizen naar het kantoor van Solimas in de Gruyterfabriek in Den Bosch. De ict-groep uit Amsterdam bouwt middels overnames gestaag zijn landelijke positie als mkb-automatiseerder uit.

Solimas richt zich met zijn it-dienstverlening op mkb-organisaties met een klein it-team. Recent sleepte het nog een it-beheercontract bij de NVM in de wacht.

Het Amsterdamse bedrijf zegt met ruim honderd medewerkers voldoende slagkracht in huis te hebben om dit soort klanten te ondersteunen. Ook streeft het bedrijf naar landelijke dekking. Daarvoor werden de afgelopen jaren al eerder overnames gepleegd, waaronder het Bossche Raak ICT, Lammers IT uit Rosmalen, B-Critical (Rijswijk/Breukelen), Vanessen Ict uit Barneveld en het Haagse @Valley.

Nu komt daar VDB Automatisering bij, een mkb-dienstverlener die al ruim 25 jaar actief is in de regio Den Bosch. VDB biedt werkplekbeheer- en clouddiensten en richt complete automatiseringssystemen in voor kleinere ondernemers. Oprichter Ad van den Broek gaat volgend jaar met pensioen en zocht een koper voor zijn bedrijf. In de Solimas-groep heeft hij een nieuwe eigenaar gevonden met eenzelfde soort profiel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-28T14:00:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.