Energieleverancier zoekt ICT'er met SAP-kennis

Energieleverancier Eneco is op zoek naar ict'ers. Zo werft de werkgever functioneel ontwerpers, projectmanagers en softwareontwikkelaars. Het bedrijf zoekt vooral ict'ers met verstand van producten van softwareleveranciers Oracle en SAP. De werknemers gaan aan het werk op de afdeling Eneco IT Solutions (EIS).

Volgens een woordvoerder van de energieleverancier is het bedrijf op zoek naar nieuwe werknemers, zodat het gebruik van externe leveranciers kan worden verminderd. De ict'ers die worden aangenomen, gaan zich inzetten voor de ict-systemen die ‘continu worden vernieuwd en aangepast', aldus de werkgever. ‘Goede informatievoorziening is essentieel voor de organisatie en alle processen en systemen moeten daarop zijn afgestemd.'

Opleidingen

In ruil daarvoor belooft het bedrijf zich in te zetten voor de persoonlijke ontwikkeling van werknemers. Naast het maken van jaarafspraken en een persoonlijk ontwikkelplan kunnen de ict'ers opleidingen en trainingen volgen.

Eneco heeft nu 21 ict-vacatures, maar laat weten dat er de komende tijd nog nieuwe personeelsadvertenties geplaatst worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Nou binnenkort staan er een hoop op straat bij Shell.
Eneco pak je kans!!!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-10-30T12:46:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.