IPMA benoemt Martine Ferment tot CEO

Martine Ferment

De Nederlandse organisatie van de International Project Management Association (Ipma) benoemt Martine Ferment (48) tot ceo. Zij krijgt als taak het verder uitbouwen van Ipma als de autoriteit voor project-, programma- en portfoliomanagement. Ipma is een keurmerk voor projectmanagement, met inmiddels duizenden certificeringen per jaar.

Ferment is benoemd door het bestuur van Ipma Nederland, dat wordt voorgezeten door directielid Joop Schefferlie van ict-dienstverlener Sogeti. Als programmamanager gaf Martine Ferment in 1998 leiding aan de implementatie van het eerste crm-programma voor de Postbank. Daarna leidde zij projecten bij onder andere Amazon.com, Vodafone, Wehkamp en Ziggo.

Van 2001 tot 2004 was Ferment hoogleraar projectmanagement aan de universiteit van Phoenix op de Europese Campus in Rotterdam. In 2007 startte Ferment het opleidingsbureau Metier Academy Benelux, gespecialiseerd in projectmanagement.

Ipma Internationaal

Ipma International is actief in vijf continenten, 55 landen en telt meer dan 150.000 Ipma gecertificeerden. Ipma Nederland heeft 2.300 leden en certificeert meer dan tweeduizend projectmanagers per jaar. De Ipma-certificering kent vier niveaus.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-05-18T14:27:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.