IDée ICT Opleidingen vraagt faillissement aan

Failliet

Opleidingsinstituut IDée ICT uit Assen is failliet. De bedrijvengroep van oud-voorzitter Frans Boermans van de vroegere Kamer van Koophandel Drenthe heeft zelf het bankroet aangevraagd. Er zijn enkele partijen die interesse hebben getoond om het opleidingsinstituut over te nemen. Wat het faillissement voor het vaste en inhuurpersoneel betekent, is nog niet bekend.

Volgens curator Jeroen Sprangers heeft de overname van de opleidingstak van het beursgenoteerde Unit4Agresso de onderneming na zes jaar alsnog de kop gekost. De curator werkt aan een snelle doorstart. IDée ICT Opleidingsgroep is gespecialiseerd in automatiserings- en computertrainingen.

Inmiddels hebben zich al enkele overnamekandidaten gemeld. Sprangers verwacht nog meer gegadigden. Hij kan nog niet inschatten hoeveel van de twaalf vaste medewerkers en nog veel meer freelance-trainers mee kunnen bij een eventuele doorstart.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-08-08T16:19:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.