Van der Vlist commercieel directeur bij Eurofiber

Jeanine van der Vlist bekleedt vanaf 1 april de functie van commercial director Eurofiber.

Per 1 april is Jeanine van der Vlist benoemd tot commercieel directeur van Eurofiber. Van der Vlist werkte eerder bij bedrijven als Essent, Alcatel-Lucent en Worldmax en heeft hiermee een brede telecomervaring in huis. Ze kiest nu voor de flexibiliteit, de dynamiek en het ondernemerschap van een sterk groeiende organisatie als Eurofiber, waar ze dichter op de operatie staat en richting kan geven aan de activiteiten.

Jeanine van der Vlist gaat vanaf 1 april 2015 aan de slag als commercieel directeur bij Eurofiber, aanbieder van digitale infrastructuur. ´Eurofiber heeft  veel groeipotentie. De vraag naar bandbreedte blijft in onze digitale samenleving sterk groeien door ontwikkelingen die veel capaciteit vragen zoals internet of things en big data. Ook smart society-initiatieven dragen hieraan bij. Eurofiber heeft een unieke positie om aan die behoefte te voldoen. Het heeft een open, up-to-date glasvezelnetwerk, goede producten, deskundige medewerkers en trouwe en tevreden klanten. Het geeft veel energie om voor zo’n bedrijf te werken´, aldus Van der Vlist.

Jeanine Van der Vlist heeft een brede ervaring in de telecombranche. Ze is afkomstig van Essent, waar ze de functie van managing director b2b bekleedde. Daarvoor was ze onder meer managing director Nederland bij Alcatel-Lucent, waar ze ook verantwoordelijk was voor de KPN Global Account Business Unit, en ceo van netwerkleverancier Worldmax.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij KPN

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-04-02T11:53:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.