Vierde editie van IT Talent College

Computable verloot kaarten voor big data event

De vierde editie van IT Talent College staat in het teken van big data. Tijdens het evenement op maandagavond 14 december worden presentaties gegeven vanuit onder andere Bol.com en Spotify. Ook zijn Rijkswaterstaat en de Belastingdienst aanwezig als partners van IT Talent College. Bezoekers van Computable.nl maken kans op vijf sets van twee tickets voor deze IT Tallent College

Op maandagavond 14 december vindt de vierde editie van IT Talent College plaats in de stad Utrecht. Deze opnameavond staat in het teken van big data. Verschillende externe sprekers zijn uitgenodigd om een inspirerend en inhoudelijk college te geven. Zo betreedt Eric Tol, directeur van het Fontys Expertisecentrum Big Data het podium.

Ook spreekt de big data-architect van Spotify, Wouter de Bie, vanuit New York in Utrecht om de deelnemers van IT Talent College Big Data een kijkje in zijn leven te geven. Tot slot geeft de it-director software development van Bol.com, Menno Vis, een inhoudelijke presentatie over hoe Bol.com omgaat met big data.

Eerder strikte IT Talent College Captain Crunch al voor een cybersecurity-college. De programmeur die eigenlijk John Draper heet, sprak onder andere over 'phone phreaking'. Tijdens die editie stond ook de Rijksoverheid op het podium. De Rijksoverheid is als partner van IT Talent College ook tijdens deze big data-editie vertegenwoordigd door onder andere Rijkswaterstaat en de Belastingdienst. Bezoekers krijgen daarnaast de kans kennis te maken met partners KPN Consulting en Alliander.

Kaarten winnen

Computable-lezers kunnen bij deze avond aanwezig zijn door een interessante vraag voor een spreker te bedenken en op te sturen naar info@ittalentcollege.com. Doe dit voor zaterdag 12 december en vermeld bovendien in de mail dat het om de Computable-actie gaat.

Uit de beste inzendingen selecteert de organisatie van IT Talent College vijf winnaars, die ieder twee kaarten krijgen. Zondagmiddag 13 december krijgen de winnaars daar bericht van.

Programma IT Talent College Big Data

18:30 uur  Inloop
19:00 uur  Welkom door dagvoorzitter John de Voogd (Ricoh)
19:15 uur  Presentatie en vragenronde Menno Vis (Bol.com)
20:00 uur  Presentatie en vragenronde Eric van Tol (Fontys Expertisecentrum Big Data) 
20:45 uur  Pauze
21:30 uur  Presentatie en vragenronde Wouter de Bie (Spotify)
22:15 uur  Wrap-up door dagvoorzitter
22:30 uur  Borrel 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-12-03T16:27:00.000Z Birgit Bunt


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.