Niels Beckers benoemd tot directeur CA Nederland

Niels Beckers

CA Technologies heeft Niels Beckers aangewezen als landendirecteur in Nederland. Hij is verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten in ons land en het realiseren van de strategie van het Amerikaanse softwareconcern om klanten te helpen in hun digitale transformatie. Beckers is sinds 2008 werkzaam bij CA.

Zijn standplaats is het Nederlandse CA-kantoor in Utrecht; de nieuwe landendirecteur rapporteert aan Anders Törnqvist, algemeen directeur Noord-Europa van CA Technologies.

De nieuwe directeur heeft een technische achtergrond en werkte een tijd in de telecom bij Lucent Technologies (later Alcatel-Lucent). Hier koos hij de verkoop- en managementkant. Na zijn overstap naar CA moest Beckers als accountmanager een positie voor het softwarebedrijf opbouwen in de telecomsector. Later werd hij verkoopdirecteur.

Tools

Volgens Beckers liggen er voor zijn bedrijf kansen bij klanten die een digitale transformatie willen doormaken. In zijn ogen is software de spil waar alles om draait bij dit soort projecten waarbij bedrijven een online platform willen inrichten. Er zijn dan tools nodig voor onder meer beheer, testen, beveiliging en app-ontwikkeling (Agile, DevOps) om de bestaande backofficeomgeving te openen voor de digitale wereld. CA Technologies biedt dit soort tools aan, aldus de kersverse directeur. 

Beckers volgt Kees van Bekkum (ex-RES) op, die al na ruim twee jaar vertrekt als landendirecteur in Nederland. Volgens CA ambieerde Van Bekkum een internationale loopbaan en is hij overgestapt naar Insided, de Amsterdamse leverancier van het gelijknamige sociaal communityplatform, Daar heeft hij de verkoopactiviteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika onder zijn hoede genomen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-30T16:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.