Infotheek wint HPE Maestro Challenge

Tamara Tong Sang wint HPE Maestro Challenge 2017

Tamara Tong Sang (rechts) wint HPE Maestro Challenge

De Schouwburg in Amstelveen stond gisteren in het teken van de HPE Maestro Challenge. Zes directeuren van it-bedrijven traden op als gastdirigent van het 45-koppige Artem Opus Orkest uit Uithoorn. Tamara Tong Sang, marketingdirecteur bij Infotheek, kwam als winnaar uit de bus.

HPE organiseerde op 17 oktober voor het tweede jaar op rij de Maestro Challenge in de Schouwburg Amstelveen. Dat doet het in het kader van zijn partnerschap met War Child. Tijdens de avond zijn zes directieleden van it-bedrijven gastdirigent van het 45-koppige Artem Opus Orkest.

Dit jaar waren de dirigenten: Edwin Rubens (HP Inc.), Ernst Jan Stigter (Microsoft), Jeroen van Twuijver (Axians), Michiel van Vlimmeren (HPE), Stef Rookuijzen (Micro Focus) en Tamara Tong Sang (marketingdirecteur Infotheek).

Tamara Tong Sang, dirigeerde tijdens het benefietconcert ‘L’Arlésienne’ van George Bizet en kwam daarmee als winnaar uit de bus.

8.265 euro

Gedurende de avond kunnen bezoekers en muzikanten stemmen op de deelnemende dirigenten. Daarnaast wordt geld opgehaald voor War Child. Dit gebeurt door middel van de kaartverkoop, donaties en lotenverkoop (waarbij HP Inc. producten verloot werden). In totaal werd 8265 euro opgehaald.

Vorig jaar organiseerde HPE de Maestro Challenge voor het eerst. Toen werd Adriaan Elsman van Misco Solutions uitgeroepen tot winnaar. Die editie leverde ruim twaalfduizend euro op voor War Child. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-18T11:58:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.