RightBrains nomineert vijf digitale talenten

Genomineerden Digital Talent Award 2018

talent

Een zeskoppige jury heeft de vijf genomineerden bepaald voor de Digital Talent Award 2018. Het gaat om Malin Andersson van BearingPoint, Sacha Franken van Ahold Delhaize, Lotte de Haas van KPN, Celine Hachmang van Randstad en Marlou Pors van KPN. Computable ondersteunt deze award van RightBrains, waaraan talentvolle, vrouwelijke professionals in het digitale werkveld mee kunnen doen die als rolmodel optreden en innovatie stimuleren.

Recent bogen de juryleden Sander Hulsman (hoofdredacteur Computable), Geke Rosier (oprichter RightBrains), Kay Formanek (ceo Diversity & Performance), Petri Hofste (non-executive multi-board member), Melvin Tjoe Nij (oprichter Young Global People) en Mimoent Haddouti (global head IT Continuity & Security Services bij Rabobank) zich over in totaal zestien voordrachten in deze categorie. Hieruit kwam een duidelijke top vijf naar voren:

Beoordelingscriteria

CIAO Event 2018

Tijdens het CIAO Event 2018 van RightBrains op 1 november 2018 wordt bekendgemaakt wie de winnaar van de Digital Talent Award 2018 wordt. Laat u tijdens dit event inspireren over wat digitalisering kan betekenen voor uw toekomst en carrière. Topsprekers vertellen hun verhaal op het podium en RightBrains lanceert een innovatief platform wat gaat bijdragen aan de groei van het aantal vrouwen in digitale technologie. Naast de Digital Talent Award wordt ook de winnaar bekendgemaakt van de Digital Leadership & Diversity Award 2018. Aanmelden voor het CIAO Event 2018  kan via https://www.eventbrite.nl/e/ciao-event-2018-tickets-48480217636.

Op korte termijn gaat de jury van de Digital Talent Award 2018 bepalen wie van de vijf genomineerden gaat winnen op 1 november 2018. Deze winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het het RightBrains-event ‘CIAO in One Day’.

De jury let in zijn beoordeling specifiek op zaken als de rollen die worden vervuld in de organisatie, gerelateerd aan digitalisering en/of technologie, de onderscheidende competenties die haar succesvol maken in het werkveld van digitale technologie, hoe dit talent het verschil heeft gemaakt als het gaat om haar eigen groei en ontwikkeling op het gebied van digitale technologie en hoe dit talent heeft bijgedragen aan bijvoorbeeld het werven van meer vrouwelijk talent en/of het creëren van digitale innovaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-25T14:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.