Eficode is Atlassian Platinum Solution Partner

Dit artikel delen:
Taart

Eficode heeft de status van Platinum Partner behaald in de Benelux, het hoogste niveau binnen het Atlassian-solution partnerprogramma. Daarmee erkent de leverancier van samenwerkingstools voor it-technici, de expertise en verscheidenheid aan diensten die de Finse devops-zwaargewicht in huis heeft.

Tot de Atlassian-stack horen tools als Jira Software, Confluence, Atlassian Cloud en Jira Align. Al meer dan tien jaar helpt Eficode bedrijven om hun Atlassian-producten optimaal te benutten, van implementatie, data- en cloudmigratie en schalen tot ondersteuning en onderhoud.  

Eficode biedt niet alleen diensten op maat, maar levert ook onderhoud en ondersteuning voor Atlassian-producten in de vorm van managed services. De tools van Atlassian zijn daarnaast onderdeel van het zogeheten Eficode ROOT DevOps Platform, dat het hele softwareontwikkelingsproces overbrugt, van het beheren van requirements tot continuous delivery en analytics. Maar ook buiten dit platform biedt Eficode ondersteuning voor Atlassian-producten.

'Benoemd worden tot Atlassian Platinum Solution Partner in de Benelux is een teken van vertrouwen in onze diensten, vindt Niko Herold, manager Eficode ROOT.

Eficode opende in september 2018 de deuren van zijn Amsterdamse kantoor en heeft onder meer klanten in de financiële wereld. Eficode is niet alleen Atlassian Platinum Solution Partner in de Benelux, maar ook in Denemarken, Finland, Zweden en de Duitssprekende regio.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-15T18:15:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.