Computable Awards 2008

Google neemt zakelijke software serieus

Google won de Computable Award 2008 voor softwareleverancier van het jaar. Volgens sales-manager Benelux Erik de Muinck Keizer bevestigt de prijs wat hij al langer wist: zakelijke software wordt steeds belangrijker voor de zoekgigant.

We weten dat Google meer is dan een zoekmachine, maar is zakelijke software belangrijk voor jullie bedrijf?
Dat is voor ons zeker een speerpunt. Het feit dat Computable-lezers hebben ingezien dat het een zeer belangrijk onderdeel van ons bedrijf is, geeft voor ons aan dat we een belangrijke rol spelen in deze markt.

Jullie leveren onder andere zoekapplicaties voor bedrijfsnetwerken en programma's voor het online delen van documenten. Welke rol willen jullie als softwareleverancier in de Nederlandse markt spelen?
Alles binnen onze organisatie start met innovatie, we mochten dit jaar opnieuw de Computable 100 imago-prijs voor meest innovatieve ict-bedrijf in ontvangst nemen. Die innovatie staat aan de basis van onze oplossingen en niet in de laatste plaats aan de basis van onze software. Alles staat of valt met intuïtieve oplossingen, ook binnen het zakelijk leven. Daar komt bij dat we die software leveren op een manier die tot voor kort nauwelijks werd gebruikt, namelijk via het internet.

Maar gaat de concurrentie niet hetzelfde doen?
Ik denk dat wij dit als een van der eerste partijen in de markt doen en de andere partijen zijn natuurlijk meer dan welkom om dat ook te gaan doen. We zullen ze voor moeten blijven door innovatieve producten.

Bekijk alle foto's van de Computable Awards 2008.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-11-18T12:37:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.