Peoplesoft levert SRM aan Randstad

Dit artikel delen:

Randstad Holding heeft een wereldwijd contract afgesloten met Peoplesoft. Het gaat gebruikmaken van Peoplesoft Enterprise Supplier Relationship Management (SRM).

Hierdoor is Randstad in staat het hele proces van het inzetten van tijdelijk personeel, voor klanten af te handelen.
 
Peoplesoft SRM wordt ingezet bij de dienst Vendor Managed Services. Daarbinnen verzorgt Randstad voor klanten het hele trajact van het inhuren van tijdelijk personeel. Van het selecteren en aannemen van mensen tot en met het verwerken van urenbriefjes en de betaling van de tijdelijke krachten. Peoplesoft Enterprise Services Procurement, onderdeel van PeopleSoft SRM, zorgt ervoor dat Randstad dit hele proces kan automatiseren,.
 
"De laatste jaren zien we een sterke verandering in de vraag van opdrachtgevers. In het verleden werden aanvragen voor tijdelijke krachten bij meerdere uitzendbureaus uitgezet. Nu zie je dat bedrijven er steeds vaker voor kiezen hun aanvragen alsook de hele administratieve afwikkeling bij één partij neer te leggen", aldus Jan Muchez, chief information officer bij Randstad. "Met Services Procurement beschikken we over een flexibele oplossing waarmee we kunnen voldoen aan deze veranderde vraag en bovendien de service voor onze klanten aanzienlijk kunnen verbeteren."
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Vacatures bij Randstad

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-10-04T15:51:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.