VMware komt met Enterprise Purchasing Program

Dit artikel delen:

Virtualisatie- en cloudleverancier VMware kondigt een nieuw VMware Enterprise Purchasing Programma (EPP) aan. Het nieuwe programma vormt een uitbreiding op het huidige VMware Volume Purchasing Program (VPP) en stelt klanten in staat snel softwarelicenties in volume te kopen en te profiteren van kostenbesparingen, procurement-gemak en implementatieflexibiliteit. VMware EPP is beschikbaar voor klanten via geautoriseerde VMware-partners.

VMware EPP is een op tokens gebaseerd programma dat klanten een verscheidenheid aan incentives biedt, te beginnen met een aanzienlijk grotere inzetflexibiliteit en toegang tot de nieuwste productreleases. Het programma biedt klanten de mogelijkheid om producten te mixen en matchen en ze te kopen op elk gewenst moment (binnen een termijn van drie jaar), zodat de implementatiestrategie aangepast kan worden aan de bedrijfs- en projecteisen.

Daarnaast hebben klanten de keuze tussen gecentraliseerd of gedecentraliseerd beheer waardoor ze tokens kunnen toekennen aan verschillende afdelingen of projecten om ze te ondersteunen. Voor partners biedt VMware EPP een uitgebreid incentive-model, faciliteert het langeretermijnrelaties met klanten en helpt hen om meer omzet te behalen.

Klanten kunnen zich inschrijven voor VMware EPP via de VMware Purchasing Programs-pagina. Eenmaal ingeschreven, kunnen klanten gebruik maken van de EPP Configurator om de behoefte aan VMware-producten in te schatten voor een periode van drie jaar en het daarbij behorende aantal tokens. Klanten kunnen tokens kopen via VMware geautoriseerde EPP-partners. Ze kunnen daarna hun tokens bekijken, beheren of inlossen voor licenties en producten via Mijn VMware.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Da's vreemd dat hij geen namen mag noemen. Dit soort info is gewoon op te zoeken... https://www.peeringdb.com/private/facility_view.php?id=1320

Facebook.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-10-12T17:23:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.