Nnextgroup neemt Just Connecting over

Dit artikel delen:

ICT-dienstverlener en Salesforce.com-partner Nnextgroup neemt sociale-media-opleider Just Connecting over. Dit bedrijf met vestigingen in Alkmaar en Maastricht, biedt sinds 2009 landelijk trainingen en consultancy aan op het gebied van sociale media. Binnen de Nnextgroup breidt het deze dienstverlening uit met het geven van advies over en het implementeren van sociale-media-oplossingen, gericht op het crm-platform van Salesforce.com.

Nnextgroup richt zich op het in de cloud brengen van bedrijfsapplicaties, in het bijzonder die van Salesforce.com, en het verbinden met sociale media. Met de overname van Just Connecting voegt Nnextgroup hier een trainings- en adviescomponent aan toe. Just Connecting, dat in 2011 is opgericht en beweerd inmiddels zo'n twintigduizend mensen te hebben getraind in social media, blijft als aparte tak binnen de Nnextgroup actief.

De Nnextgroup opereert inmiddels vanuit een nieuw hoofdkantoor in Almere. Het bedrijf telt 31 medewerkers, waarvan er zes bij Just Connecting werkzaam zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-24T09:34:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.