Alexandra Schless leidt als ceo fusie TDCG/NLDC

Alexandra Schless is aangesteld als algemeen directeur (ceo) van de gecombineerde datacenterdienstverleners The Datacenter Group (TDCG) en NLDC. Beide organisaties zijn dit jaar overgenomen door de Duitse vermogensbeheerder DWS en worden in die hoedanigheid gefuseerd. Schelss gaat de integratie als ceo leiden.

DWS nam in mei co-locatiebedrijf NLDC over en in juli kocht het datacenteraanbieder The Datacenter Group. De Duitse aandeelhouder maakte toen bekend dat deze Nederlandse partijen met elkaar gaan fuseren. Door de samenvoeging van de twee ondernemingen ontstaat een datacenterbedrijf dat in totaal een oppervlakte van circa vijftigduizend vierkante meter aanbiedt. Hier zijn in totaal 75 man werkzaam.

Schless, die ook expert is bij Computable, gaat nu de fusie vormgeven. Zij komt over van Equinix, waar ze bijna vier jaar werkzaam was als vicepresident wereldwijde accounts en netwerken en channel EMEA. Daarvoor was zij zestien jaar in dienst bij TelecityGroup, waar ze diverse functies heeft bekleed. Onder meer als vice president voor West-Europe en algemeen directeur voor Nederland.

DWS kondigde vandaag ook aan dat de Britse technologieondernemer Michael Tobin president-commissaris wordt van de nieuwe onderneming.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-02T10:41:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.