Datacenternext gaat op in Vancis

Arnold Juffer volgt Jeroen Luigjes op als algemeen directeur

Het bedrijf Datacenternext uit Emmen, dat afgelopen augustus is overgenomen door Total Specific Hosting (TSH), gaat op in Vancis, een ander onderdeel van TSH. Arnold Juffer, directeur van Datacenternext, stapt nar voren als de nieuwe algemeen directeur van Vancis. Hij volgt Jeroen Luigjes op, die sinds maart van dit jaar aan het roer stond bij het hostingbedrijf uit Amsterdam.

Jeroen Luigjes was sinds september 2017 werkzaam bij Vancis en volgde afgelopen maart Cees de Jong op als algemeen directeur. De Jong stelde toen dat 'het tijd werd voor een nieuwe generatie binnen de bestuurskamer die voor de lange termijn verder zal bouwen aan de onderneming'. Krap negen maanden later blijkt Luigjes zijn carrière buiten Vancis te willen voortzetten; Juffer wordt nu verantwoordelijk voor de groeiambities van de hostingspecialist.

Vancis is van oudsher gericht op sectoren als onderzoek, onderwijs en zorg. Incluis Datacenternext wil het hostingbedrijf zich verbreden. Vancis is onderdeel van TSH, een investeringsvehikel van Strikwerda Investments. Een ander onderdeel van TSH is NEH, een hostingbedrijf dat actief is voor de woningcorporatiebranche.

TSH en TWS

De investeerder bouwt in de hostingwereld twee lijnen uit: TSH richt zich met managed sourcing-diensten voor web- en cloudhosting op de grotere bedrijven en (semi-)overheidsinstanties, daar waar Total Webhosting Solutions (TWS) zich op kleinere organisaties richt met webhosting- en domeinregistratiediensten. Zo nam TWS recent Argeweb over van KPN.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-09T11:10:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.