Ook Hosted in handen van Techone

It-dienstverlener Techone uit Rotterdam neemt Hosted over. De overname van dit hostingbedrijf volgt na de aankopen van hostingproviders Mijnserver, Domeinwinkel en Protagonist. De organisatie blijft zelfstandig werken vanuit haar kantoor in Zevenaar. Ook het management blijft onveranderd.

Techone, ondersteund door investeringsmaatschappij Nedvest, ontzorgt mkb'ers op het vlak van it-infrastructuur, telefonie en beveiliging. Het heeft de ambitie om een leidende onderneming in die sectoren te worden. In het kader van deze ambitie neemt het bedrijf nu Hosted over.

Hosted is gespecialiseerd in online-werkplekken en complexe hosting. De organisatie werkt cloud- en platformonafhankelijk.

Techone heeft, inclusief de dochters, zo'n honderd medewerkers in dienst en staat onder leiding van algemeen directeur Coert Coomans. De organisatie is op overnamepad, met name in de hostingbranche. Zo nam het eerst Protagonist over. Later waren ook Mijnserver en Domeinwinkel aan de beurt, die zelfstandig blijven opereren maar onder het management van Protagonist vallen. Het Rotterdamse bedrijf wil nog meer overnames doen en mikt op Nederlandse ict-bedrijven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-14T10:36:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.