Xtandit beveiligt bestandsdeling met Quiver

Cybersecurity

Reseller Xtandit uit Woerden neemt de oplossing van Quiver voor veilige bestandsdeling op in het eigen portfolio. Dit biedt Xtandit-klanten controle over hun online bestanden en beschermt hen naar eigen zeggen beter tegen datalekken en cyberaanvallen. Hiervoor hebben de partijen een strategische samenwerking getekend.

Xtandit merkt een toegenomen klantvraag om veiliger digitaal te werken. Dit in verband met de beveiligingsrisico’s van de digitalisering. Het sloot daarom een partnerschap met het Amsterdamse Quiver. De start-up is gespecialiseerd in digitale informatiebeveiliging. Het levert een gelijknamige oplossingen voor veilige bestandsdeling. Met deze oplossing kan een bedrijf afdwingen waar, wanneer, door wie, en hoe het bestand gebruikt wordt en dit altijd terugtrekken.

Edwin Jongsma, commercieel directeur van Xtandit:  ‘Onze klanten hebben behoefte aan document management systemen (dms) en oplossingen waarmee de authenticiteit en integriteit van documenten gewaarborgd is, maar hebben vaak niet de middelen om hierin te investeren. Quiver is een veiliger alternatief of een perfecte add on op bijvoorbeeld Dropbox.’

Documentintensief

Xtandit ziet voor Quiver vooral een behoefte bij bedrijven die van oudsher documentintensief zijn, zoals advocatenkantoren, accountants en zakelijke dienstverleners. Daarnaast meent het dat ook branches waar persoonsgegevens een grote rol spelen, zoals de gezondheidszorg, gemeentes en politie, behoefte hebben aan de beveiligingsoplossing van Quiver.

Start-up van het jaar

Sinds vorig jaar reikt Computable een prijs uit aan de beste Nederlandse ict-start-up van het jaar. Quiver is één van de tien genomineerden. Ook dit jaar probeert Quiver de prijs te bemachtigen. Het werd geselecteerd in de top twintig en pitchte op 15 april voor een nominatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-04T11:33:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.