Deloitte onthult genomineerden Technology Fast50

Deloitte heeft de lijst met genomineerden gepubliceerd voor zijn Technology Fast50 van 2016. Het betreft hier de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Onder hen bekende namen als AnylinQ, Etrias, eVision, Relay42, Saleduck en Squla. Op donderdag 13 oktober wordt de uiteindelijke ranking bekendgemaakt.

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar, 2012 - 2015. Bedrijven die korter bestaan, kunnen meedoen aan het Deloitte Technology Fast50-programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers.

Relay42

Datamanagementexpert Relay42 stond vorig jaar gerankt in de Rising Star-categorie, maar mag nu na een bestaan van vijf jaar meedoen met de grote vijftig. Relay42 bestaat uit een datamanagementplatform waarmee marketeers over verschillende marketingkanalen heen een ‘customer journey’ kunnen coördineren. Op basis van gegevens uit de kanalen worden realtime data inzichten gecreëerd direct omgezet in acties. Merken kunnen met de toepassing hun marketingboodschappen relevanter en persoonlijker maken, iets wat anno 2016 past bij de klantbeleving die verschillende organisaties willen creëren. Het platform draait bij ruim dertig Europese grootbedrijven, waaronder KLM, BMW en ING. Het platform zorgt gemiddeld voor 20 tot 30 procent meer conversie.

De datamanagementspecialist haalde eerder dit jaar het nieuws met een kapitaalinjectie van Holland Venture. Het specifieke bedrag is onbekend, maar de miljoeneninvestering wordt gebruikt om internationale groei te realiseren. De datamanagementorganisatie heeft inmiddels vestigingen in  Amsterdam, Düsseldorf en Londen. Relay42 maakte in haar vijfjarig bestaan een sterke groei door. Het afgelopen jaar is het aantal medewerkers zelfs verdubbeld en heeft het bedrijf naast een team in het Verenigd Koninkrijk, nu ook Franse en Scandinavische teams aan het werk om internationale groei te ondersteunen.

Etrias

Naast Relay42 staat ook de e-commerce start-up Etrias in de top vijftig. Bij deze webwinkel staat de techniek centraal. Zo heeft het jonge bedrijf een eigen erp-, crm- en cms-systeem ontwikkeld. Met de systemen probeert het bedrijf optimale voorraadniveaus te bepalen of geautomatiseerd producten bij onze leveranciers te bestellen.

Op donderdag 13 oktober wordt de uiteindelijke ranking bekendgemaakt. De genomineerden van de Rising Star-categorie worden op maandag 12 september bekendgemaakt. De deelnemers zijn afkomstig uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten.

50 genomineerden

Dit zijn de vijftig genomineerden voor de Deloitte Technology Fast50:

12build
24/i
AnylinQ
Avanca International
Bandenconcurrent
Brandfield
Catawiki
Eleanor - Wine Index
Embrace SBS
Etrias
EV-Box
eVision Industry Software
Experius
Experty
Fieber
FSGroep
Gadero
Globalorange
Gracious Studios
Highside Telecom
HR2day
Improve Digital
INmatix Technology Group
Innovattic
inSided
Jalt
Lagerwey Group
Looking For Booking
Meetingselect
Mobile Strategy
Mobpro
New York  Media Group
Online Prepaid Services
Pinkcube
Relay42
Rescop
Saleduck
Shifter
Social Deal
Squla
Team Nijhuis
Tilaa
Translation Kings
Ultimaker
Voicebooking.com
VoIPGRID
Wearereasonablepeople
Wepaypeople
Yellowstar Solutions
Zens

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-07T11:55:00.000Z Annemiek Sprado
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.