Zeelandia vernieuwt maatwerksoftware

Leverancier van bakkersgrondstoffen Koninklijke Zeelandia vernieuwt de bestaande software met Thinkwise Software. Het gaat om de vervanging van erp-gerelateerde software en software die wordt gebruikt voor statistische doeleinden. Momenteel lopen er zeven pilotprojecten. Aan het einde van het jaar moeten deze gereed zijn. Zeelandia noemt het contract een partnerschap, omdat beide partijen investeren in de overeenkomst.

De Koninklijke Zeelandia Groep gaat zijn maatwerksoftware vernieuwen met Thinkwise Software. Daartoe hebben de twee bedrijven een overeenkomst gesloten. Het gaat om erp-gerelateerde software en  software die gebruikt wordt voor statistische doeleinden, vertelt ict-manager Dick Geuze. Zeelandia is een familiebedrijf en maakt grondstoffen voor de bakkerij.

Het familiebedrijf had ook kunnen kiezen voor een standaard erp-pakket, aldus Geuze. "Maar maatwerksoftware past beter bij Zeelandia." Momenteel doet het bedrijf onderzoek naar in hoeverre de bestaande software kan worden overgezet naar software gemaakt met Thinkwise. Er lopen nu zeven pilotprojecten. "Aan het einde van dit jaar moeten deze projecten gereed zijn", aldus Geuze.

De reden om voor de softwareleverancier te kiezen was de ‘klik' die er was tussen de twee partijen, vertelt Geuze. "Eigenlijk is het een soort partnerschap. Ook Thinkwise investeert in het project." De softwareleverancier levert ook personeel aan de grondstoffenleverancier als nodig. Geuze: "Daarnaast onderzoekt de softwaremaker tevens de toepasbaarheid van nieuwe technologie."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-04-20T14:15:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.